Bier

Er is een nieuwe categorie bijgekomen. Deze categorie gaat over bier. In het menu en op de hoofdpagina is dit terug te vinden.

Hier zie je wat bier eigenlijk is en hoe het gemaakt wordt. Ook kun je live volgen welke 10 biertjes ik als laatste gedronken heb. Dit is te zien onder het kopje “laatste 10 biertjes” Proost!

Geplaatst in bier | 3 Reacties

Reactie plaatsen Foto Gallerij

Het is nu ook mogelijk een reactie te plaatsen m.b.t. de foto-gallerij of bepaalde foto’s. Ga in het menu naar Fotografie > Reacties Fotogallerij.

Uw reacties zal eerst worden bekeken en daarna worden geplaats.

Geplaatst in Fotografie | Één reactie

Fotografie

Zo, het begint er al iets meer op te lijken. Het fotografie gedeelte is ook af. Ik zal dit regelmatig updaten met nieuwe foto’s etc. Het lijkt me leuk als ik  commentaar, kritiek  en ook suggesties en/of lovende woorden krijg :-p  Binnenkort zal hiervoor de mogelijkheid zijn’.

Wordt vervolgd…

Bedankt voor jullie reactie Mirjam, Wouter, Mieke en Peter  🙂

 

Geplaatst in Website | Een reactie plaatsen

Hoi,

Ik heb alvast een opzetje gemaakt hoe mijn website er ongeveer uit komt te zien. Ik wil hier m’n hobbies zoals fotografie, fietsen, films etc. onder de loep nemen.

Uiteraard wil ik me ook van m’n creatieve kant laten zien door middel van het posten van zelfgemaakte foto’s, muziek, tekst etc… Ik vind dat Facebook zich hier niet zo goed voor leent omdat niet iedereen geinteresseerd is in content van mij als het voorgeschoteld wordt op een bordje. Om ze te kunnen zien moeten mensen werkelijk www.hypersky.nl intypen. Ze kunnen dan zelfs commentaar geven i.p.v. een like.

Ook wil ik grappige, ontroerende en mooie zaken onder de aandacht brengen. Deze kunnen dan wel gedeeld worden op Facebook eventueel :-p

Veel plezier!

Geplaatst op door jeroen | 2 Reacties